Nieuws


Wij doen weer mee met de jeugd sponsor actie van de Poiesz in IJlst! De actie loopt van 10 februari tot 5 april 2020. Zaterdag 15 februari hebben onze jeugdleden de hele dag in de Poiesz gestaan, met een mooie opbrengt. We kunnen nog even doorsparen! (munten mogen bij het bestuur gebracht worden)


Wist u dat we recent een (anonieme) enquête naar onze leden hebben gestuurd? We zijn blij om te horen dat iedereen tevreden tot zeer tevreden is over de lessen en het aanbod. De uitslag zullen we laten zien in de jaarvergadering. 


Wow... we hebben afgelopen zomer meegedaan met de statiegeldactie van de Coop, daarbij hebben we maar liefst een donatie gekregen van 1094 euro! Ontzettend bedankt allemaal!

Wij zijn als vereniging hard op zoek naar mensen die een jurycursus willen doen en/of het leuk vinden om zo nu en dan te jureren. De cursus en reiskosten worden door de vereniging vergoed. Binnenkort start Corine van YogaRose met de cursus, hier zijn we erg blij mee. 

Aanmelden voor onze vereniging:  aanmeldformulier
(kijk voor voorwaarden en contributie onder trainingen)


Afmeldingen:
Wilt u uw kind voor komend seizoen
afmelden? Dan kunt u dat, voor 1 juni a.s., doorgeven door een mail te sturen naar sssheeg@outlook.com.

Jaarvergadering 2020


10 februari 2020 heeft de jaarvergadering van de gymnastiekvereniging plaatsgevonden. Hieronder kunt u de notulen vinden.
ĉ
Thea Huitema,
23 feb. 2020 07:59
ĉ
Yvonne Koopmans,
20 dec. 2016 11:03