Nieuws


Seizoen 2020/2021


We zijn gestart! Wat is het fijn om weer samen te sporten en wat hebben we dit gemist!

De eerste week zit er op en het was best even spannend om te ervaren hoe dit zou gaan. Het was fijn om te zien dat iedereen zijn best deed om rekening te houden met de maatregelen rond het coronavirus. Dat is ook belangrijk, we willen dit jaar helemaal vol maken. 

Alle leden hebben de aanvullende maatregelen via de mail ontvangen. Hierbij nog even de belangrijkste punten:

  • Het is voor iedereen VERPLICHT (ook kinderen) zijn of haar handen te desinfecteren bij binnenkomst en het verlaten van het sportcomplex.

    Bij de ingang staat een desinfectiepunt.

  • Kleed je zoveel mogelijk thuis al aan in sportkleding, zo ben je snel weer uit de kleedkamers.

  • Waar nodig zal de trainer tussendoor de toestellen en attributen schoonmaken.

  • Kinderen mogen gewoon in de kleedkamers zoals voorheen. Ouders blijven wel zoveel mogelijk buiten. Blijf buiten op afstand van elkaar wachten. Voor de ouders van de eerste groep (peuters/kleuters) wordt een uitzondering gemaakt. De ouders van deze kinderen mogen, als het echt nodig is, mee naar binnen.

  • De tijden van de trainingen worden een beetje aangepast – 1e groep stopt 5 minuten eerder, 2e groep start 5 minuten later, 3e groep start 10 minuten later. Op deze manier wordt er tijd vrij gemaakt voor het schoonmaken en dit beperkt het contact tussen de groepen (en ouders) Kom BESLIST niet onnodig eerder.


Aanmelden voor onze vereniging:  aanmeldformulier
(kijk voor voorwaarden en contributie onder trainingen)

De lessen starten weer op maandag 24 augustus 2020! Op dit moment is het bestuur druk bezig met de laatste voorbereidingen. Alle leden ontvangen voor 24 augustus een mail met betrekking tot de maatregelen die de vereniging moet nemen om het Coronavirus onder controle te houden. We gaan er met elkaar weer een mooi & sportief jaar van maken!
Wij doen weer mee met de jeugd sponsor actie van de Poiesz in IJlst! De actie loopt van 10 februari tot 5 april 2020. Zaterdag 15 februari hebben onze jeugdleden de hele dag in de Poiesz gestaan, met een mooie opbrengt. We kunnen nog even doorsparen! (munten mogen bij het bestuur gebracht worden)Wist u dat we recent een (anonieme) enquête naar onze leden hebben gestuurd? We zijn blij om te horen dat iedereen tevreden tot zeer tevreden is over de lessen en het aanbod. De uitslag zullen we laten zien in de jaarvergadering. Wow... we hebben afgelopen zomer meegedaan met de statiegeldactie van de Coop, daarbij hebben we maar liefst een donatie gekregen van 1094 euro! Ontzettend bedankt allemaal!


Wij zijn als vereniging hard op zoek naar mensen die een jurycursus willen doen en/of het leuk vinden om zo nu en dan te jureren. De cursus en reiskosten worden door de vereniging vergoed. Binnenkort start Corine van YogaRose met de cursus, hier zijn we erg blij mee. 

Aanmelden voor onze vereniging:  aanmeldformulier
(kijk voor voorwaarden en contributie onder trainingen)


Afmeldingen:
Wilt u uw kind voor komend seizoen
afmelden? Dan kunt u dat, voor 1 juni a.s., doorgeven door een mail te sturen naar sssheeg@outlook.com.

Jaarvergadering 2020


10 februari 2020 heeft de jaarvergadering van de gymnastiekvereniging plaatsgevonden. Hieronder kunt u de notulen vinden.
ĉ
Thea Huitema,
4 mrt. 2020 02:42
ĉ
Yvonne Koopmans,
20 dec. 2016 11:03